Головна » 2015 » Серпень » 12 » Закарпаття все сміливіше освоює вуликотерапію
08:10
Закарпаття все сміливіше освоює вуликотерапію
Ми, українці, – сонячна країна. А бджоли беруть пилок із найсонячніших рослин, цим допомагають нам зміцнитися і внутрішньо. Тому у вигляді солярного знаку пані Ольга звела на початку села Ярок ще й круглу хату.
ЗМІ вже писали про Ольгу Лоре із с.Ярок, що на Ужгородщині. Вона у своїй садибі встановила піраміду, під якою – вулики. А на вуликах – лежанки, на яких можна відпочити, відчути могутній терапевтичний ефект від безконтактного мікромасажу бджілок.



А от вуликотерапія — це новий напрям у нашому краї, але освоюється він усе сміливіше. Та й взагалі Україна щодо меду в числі перших. Поки ми входимо в п’ятірку найбільших світових виробників меду — після Китаю, Аргентини, США та Мексики. А от вуликотерапія – це щось нове, хоча насправді давно забуте старе.До того ж закарпатці – досить консервативні люди. І найперше, хочуть доказів, а не теорії. Доказом тут стали… кролі. Вони весь рік – і влітку, і взимку – жили під пірамідою. Жодних кліток! Нору собі зробили самі — температура в землі постійна, без страхітливих перепадів, які останнім часом підкидає нам природа. Та й які взагалі притаманні Закарпаттю: вранці холоднюче, а ополудні – спека. Кролі бігали під вуликами, навіть не підо­зрюючи, що теж лікуються. Тож хутро в них було блискучим, а очі чистими, в них світилася неабияка цікавість до життя.Пані Ольга готова ділитися досвідом із будь-ким, хто забажає випробувати цей метод. Найперше радить використовувати при будівництві піраміди природні матеріали. І взагалі вважає, що люди мають більше дбати про своє здоров’я, бо коли воно вже кричить про допомогу, часу і сил на боротьбу з хворобами потрібно дуже багато. Ольга Лоре також навчалася у багатьох відомих фахівців, які займаються бджолотерапією. В кожного свої родзинки, але закон один: бджоли допомагають людині відновити імунну систему, яка і є нашим щитом від хвороб. Вони гармонізують, посилають їй імпульси зародження нового життя. Бо шум бджіл, як шум моря, а повітря, яке йде з вуликів, лікувальними властивостями не поступається морському.♦ Вінницький госпіталь для інвалідів став першим лікарняним закладом, де пацієнтам призначають зцілення… пірамідою.Ось чому в своїй садибі пані Ольга не робить наголос на тому, аби мати багато меду.
 
 А якраз на тому, аби бджілки працювали в природних умовах. Вона, до речі, уважно стежить за науковими розробками у цій галузі. Так, Юрій Солоденко, кандидат медичних наук, віце-президент апітерапевтів України вважає, що бджоли, «маючи надзвичайно високу організацію соціуму, можуть творити з людиною дива».Академік А.Тихонов переконаний, що в основі вуликотерапії – принципи інформаційної медицини, відкриті академіком В.Казначаєвим. Вони полягають в тому, що в клітинах людини відбувається не тільки електромагнітне випромінювання біологічної інформації, а одночасно виявляється ще одна функція невідомої науці форми життя, польової, яка співіснує з білково-неклуїновою: «Це біокомп’ютер людини, який постійно породжує інформаційний сценарій – голограми розвитку людини в часі. При хворобах певні програми сценарію не працюють». А от апіхатка (хатина над вуликами), за словами академіка, дозволяє «реставрувати деформовану структуру біополя людини».
 
А якщо про докази, то відомий пасічник із Чернігівщини Петро Балаш створив свою апіхатку після … інсульту. І таким чином привів до ладу своє здоров’я. Редактор журналу «Бджолярський круг» Василь Соломка дав високу оцінку цьому витвору. 
 
До бджоляра приходило багато фахівців у галузі медицини. Всі вони відзначали, що взаємодія біополя людини та бджоли дає потужний ефект.Тому завідувач відділу апітерапії Національного центру бджільництва «Інституту бджільництва імені Прокоповича» Олексій Пащенко особливо радить сеанси в апіхатці тим, в кого негаразд із судинами, тим, хто переніс інфаркт та інсульт. А от Дмитро Синишин, лікар-невропатолог Львівської обласної лікарні відновного лікування стверджує: «Основна функція клітини полягає в тому, щоб через клітинну мембрану вводити поживні речовини, при цьому вона активізується й виділяє електрохімічний потенціал. А коли виникає захворювання, то евакуація через клітину поживних речовин сповільнюється. І відновити цю роботу може вібраційне поле бджолиної сім’ї, зокрема, застосування вуликотерапії».
 
Також Дмитро Синишин зазначив: «Генетики вважають, що в основі довголіття лежить поділ клітини. І стверджують, що клітина може ділитися лише відповідну кількість разів, і під час кожного такого ділення в неї зменшується довжина ДНК, унаслідок чого на 45–50-му циклі свого поділу клітина гине. Уже доведено, що продукти бджільництва мають систему ферментів, які сповільнюють поділ і при цьому залишають ДНК незмінної довжини». Так само наголосив на користі вуликотерапії, яка допомагає відновити проходження сигналу по нервовому волокну. А саме розрив цього сигналу і є однією із причин хвороб нервової системи.Юрій Солоденко, лікар-практик, доцент кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб та терапії Одеського національного медичного університету, апітерапевт розповідає про виняткову користь апіхатки для тих, хто має розсіяний склероз: «На даний момент можна зробити висновок, що лікування розсіяного склерозу, незважаючи на стадію та задавненість захворювання, продуктами бджільництва та вуликотерапією дає дивовижний ефект».У 2008 році Запорізький державний медичний університет провів на пасіці у селі Мала Токмачка на Запоріжжі свої дослідження. 
 
Для цього головою районного товариства бджолярів були підготовлені лежаки над вуликами. За допомогою сучасних комп’ютерних діагностичних систем було досліджено показники діяльності серцево-судинної системи і опрацьовано їх відповідно до стандартів Європейського товариства кардіології. Обстежено 30 пацієнтів, які щодня отримували сеанси апітерапії упродовж 10 днів. Зміни були позитивними!Тож Ольга Лоре сподівається, що такі дослідження можуть бути проведені і на Закарпатті. Адже в нас багато талановитих науковців, які можуть зайнятися такими розробками. Щоправда, в держави для таких проектів завжди бракує коштів. Проте пані Ольга завжди готова надати свою апіхатку для таких досліджень. Адже вони могли б врятувати здоров’я, а деколи й життя багатьох краян.
 
Мар’яна НЕЙМЕТІ   17 липня 2015 р.,
Переглядів: 1690 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 RogerJet  
0
Всем кто понимает, про что толкую! Абузоустойчивый регистратор - поддержка русского языка, реактивная служба поддержки, дешево, различные плюшки. Хостю у них фарму два года, нет проблем, все абузы отсылают в топку. Хочешь анонимности, сюда - https://goo.gl/q13Adc или в профиле.

1 Alimgulovgof  
0
Discount Club http://skladchina.pro/

Ім`я *:
Email *:
Код *: